Dober glas seže v deveto vas, najboljša jadralska pustolovščina ob spremljavi vin iz Kleti Brda pa preko naših meja.


V sodelovanju s Sandijem iz J.P. ter prijatelji iz Kleti Brda smo ponovno spisali čudovito zgodbo. Za nami je nepozabna jadralska pustolovščina po hrvaških otokih ob spremljavi vrhunskih slovenskih vin iz Kleti Brda.

Že ob prihodu na barko je sledilo presenečenje za posadko in skiperje. Steklenica  penečega vina iz Kleti Brda ter “uniforme” s prepoznavnim logom Onelife Kepa.

Po prevzemu jadrnic in katamaranov v marini Skradin je sledil spoznavni večer v konobi Toni, kjer so nas razvajali s tri hodnim menijem, kot glavna jed pa je bila Skradinska rižota, ki slovi kot specialiteta mesta Skradin.

Da naša usta niso bila suha pa so s spremljavo vin ob večerji poskrbeli prijatelji iz Kleti Brda.

Presenečenje  večera so bili tudi tamburaši Don Karlos, ki so poskrbeli, da smo razmigali svoje boke in dodobra ogreli glasilke.

Naslednji dan smo se iz marine Skradin podali proti otoku Opat, vmesna postaja je bil zaliv otoka Kaprije, kjer se je odvilo tekmovanje za belega laboda.

Za dobro glasbo je poskrbel DJ David, za prazne želodčke Masterchef Marko, ki nam je spekel odlične pice, ki so nam jih postregli dobesedno na vodi.

Za naše brbončice pa so seveda veš čas skrbeli tudi prijatelji iz Kleti brda.

Sledila je regata do otoka Opat, kjer smo se naužili prečudovitih razgledov ob sončnem zahodu in si lahko nabrali dišečega žajblja, ki bo doma še kako prav prišel, da si naše glasilke opomorejo.

Izkušeni potapljači iz naše ekipe pa se lahko pohvalijo s čisto pravim ulovom hobotnice.

Zvečer smo ob spremljavi vin iz Kleti Brda ponovno okušali specialitete otoka.

Tretji dan je sledilo jadranje proti otoku Zlarin.

Z vmesnimi postajami v prečudovitih zalivih smo lahko v kristalno čistem morju o hladili svoja razgreta telesa in s skakanjem iz jadrnic prebudil otroka v sebi.

Prav zabavno je bilo proti toku plavati pod katamaranom. Kot bi bil v vodnem parku.

Seveda smo bili zato še toliko bolj lačni in veseli, da je na otoku Zlarin, nato sledila odlična večerja v konobi Aldura.

Vsi željni zabave so se zabavali še dolgo v noč, malo bolj utrujeni pa smo odšli počivat.

Ko smo se zbudili v naše poslednje jutro na naši pustolovščini smo ga izkoristili za sprehod in kavico ob sončnem vzhodu.

Sledila je še plovba do matične marine in pozdrav z mislijo na našo naslednjo jadralsko pustolovščino.

Hvala vsem, ki ste bili del naše jadralske pustolovščine.
Vse to in še več pa je zagotovo razlog, da naslednje leto ponovimo.

Luka “Kepa”

Onelife