Pred 20 leti sej je začela pisati zgodba, ki je izvirala iz iskrene ljubezni do aktivnega življenja. Ustanovljeno je bilo športno društvo Kepa, v sklopu katerega smo stremeli k ponudbi prav takšnih dogodkov, kakršne bi najraje doživeli tudi sami. Sprva smo v lepoto zimske sezone vpeljali smučarske izlete po meri vseh, ki želijo zimske radosti doživeti na sproščen, edinstven, nepozaben način – v odlični družbi, v popolnem udobju, ob dobri hrani in na preverjeno kakovostnih lokacijah. Ker pa živimo aktivno življenje celo leto, smo ponudbo hitro dopolnili tudi z jadralnimi izleti in ekskluzivnimi poletnimi dogodivščinami. Kmalu smo navdušeno ugotovili, da se je športno društvo Kepa razvilo v edinstveno skupnost ljudi vseh starosti, ki so vedno nestrpno čakali na našo naslednjo avanturo.

Ponudbo smo ves čas širili in dopolnjevali, pri tem pa poslušali naše zveste stranke in skušali na vsakem koraku organizirati njihove naslednje sanjske počitnice – na snegu, na morju, kjerkoli. Da bi uslišali prav vse – in obenem med izbrane dogodke vpeljali tudi nekaj res posebnih izkušenj, ki so krojene po meri strank z najbolj divjimi pričakovanji – smo se odločili del športnega društva Kepa popeljati na novo pot. Na pot, kjer bo naša osnovna ideja lahko še bolj zaživela.

Nova smer se imenuje One Life. Ime, ki nazorno namiguje na našo celostno filozofijo. Ker imamo le samo eno življenje in ker je naša želja, da vam to življenje v naši družbi naredimo kar čim bolj nepozabno. Organiziramo aktivnosti, ki vas izpopolnjujejo, ko z dušo in telesom uživate v življenju. Nadaljujemo s strastjo in predanostjo, ki smo jo dolga leta gojili v sklopu društva Kepa, za nepozabne, športno obarvane dogodke pozimi in poleti.

Ko se narava ohladi, pripravljamo že znane smučarske izlete, ski opening in ski closing dogodke, vikende polne raznolike zimske zabave, pa tudi šole smučanja za otroke in smučarske tekme. V toplejših dneh vas razveseljujemo z jadralnimi izleti po prekrasnih morskih kotičkih, kolesarskimi izleti po neokrnjenih stezicah Slovenije in bližnje okolice, supanjem po vodnih gladinah in še več.

Seveda se zavedamo, da so postali izredno priljubljeni tudi poslovni ‘team building’ dogodki, zato smo jih pri One Life osnovali na čisto svoj način – s prepletom dolgoletnih izkušenj in primerov dobre prakse organiziramo aktivnosti za zaposlene z upoštevanjem vseh želja, pričakovanj, ciljev in zmožnosti ekipe, ki se bo dogodka udeležila. Na nikogar ne pozabimo in poskrbimo, da vsi odidejo kot trdno povezana in nasmejana ekipa.

»Hitro lahko pozabimo, da imamo samo eno življenje in da je prav, da ga živimo na polno. Zato One Life. In zato prepričanje, da je lahko vsak naš naslednji dogodek tista vaša nepozabna avantura, ki pokaže, kako fino je življenje, če ga res živimo.« – Luka Ogrinc, direktor podjetja One Life